Полузащитникът на РБ Лайпциг Амаду Хайдара предизвика допълнителни спекулации относно

...
Полузащитникът на РБ Лайпциг Амаду Хайдара предизвика допълнителни спекулации относно
Коментари Харесай

Халф на Лайпциг назова любимия си клуб и открехна вратата към трансфер

Полузащитникът на Република България Лайпциг Амаду Хайдара провокира спомагателни спекулации по отношение на вероятно негово прекосяване в Манчестър Юнайтед, откакто призна, че е бил почитател на „ алените дяволи “ като дете. Малийският национал отиде още по-далеч и уточни пет звезди на Юнайтед, които е боготворил през детството си.

Временният ментор на Юнайтед - Ралф Рангник ще бъде основно настоящо лице през януарския трансферен прозорец и се чака да укрепи своята полузащита поради слабата форма на Скот Мактоминей и Фред. Има всички шансове Рангник да гледа на Хайдара като на идеалното си първо попълнение на "Олд Трафорд ", като се има поради, че полузащитникът и немският управител се познават от взаимния им престой в Лайпциг.

"Всеки имаше обичан тим като бяхме деца. Моят беше Манчестър Юнайтед ", сподели Хайдара пред немския вестник Билд.

„ Бях огромен почитател на Кристиано Роналдо, харесвах също Пол Скоулс, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар и Андерсон. Но желая да кажа, че в този момент съм в Лайпциг и се усещам добре ", продължи малиецът.

Халфът приказва и за връзките си с Рангник, като призна, че германеца е посочил огромна религия в него при започване на кариерата му: „ Да, Ралф изигра доста огромна роля в моята кариера. Лайпциг ме искаше и когато имах травма в коляното “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР