Полузащитникът на разкри, че се чувства близо до възстановяването, но

...
Полузащитникът на разкри, че се чувства близо до възстановяването, но
Коментари Харесай

Георги Миланов: Изгарям от желание да играя, тежко се гледа отстрани

Полузащитникът на разкри, че се усеща покрай възобновяване, само че нито той, нито лекарският и треньорският щаб желаят да избързват с връщането му в игра. Звездата на " сините " към този момент повече от 2 месеца се възвръща от травма, която получи през ноември в мача против Ботев (Враца).
" Получавал съм, за жал, 2-3 сходни травми, само че постоянно съм се разминавал без интервенции, което е най-важното. И през 3-те ми интервала, в които съм бил обездвижен с шина, постоянно съм проявявал темперамент и воля. Физиотерапевтите също са били положителни и са ми помагали, както е и в този момент. Но всичко си зависи от мен. В момента упражнявам доста и съм човек, който в никакъв случай не се предава. Сигурен съм, че ще се върна по-рано от предстоящото. Чисто психически постоянно съм позитивно надъхан ", съобщи Миланов пред " Труд ".
" За момента всичко върви по проект, дори може би леко по-напред, само че да не избързваме. Засега действаме малко по малко. Чувствам се добре, започнах първите тренировки с топка, кондиционно се усъвършенствам. Тежко е да виждам тима в профил, от моя позиция. Натрупаха се мачове, горя от предпочитание да вляза и да играя. Футболът извънредно доста ми липсва ", добави халфът.
Запитан по какъв начин вижда тима на Левски все още, той съобщи: " Отстрани не мога да давам оценки. Вижда се, че играят доста млади момчета и се оправят сносно. Беше ясно на всички, че Левски с всеки минал мач ще се усъвършенства. С идването на Станимир Стоилов даже чисто организационно се трансформираха и няма по какъв начин резултатите да закъсняват ". След края на първия стадий от зимната подготовка той избра да тренира в допълнение, вместо да почива..
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР