Полузащитникът на показа завидини за футболист на неговата възраст виждания

...
Полузащитникът на показа завидини за футболист на неговата възраст виждания
Коментари Харесай

19-годишният Педри: Главата остава най-важното оръжие във футбола

Полузащитникът на сподели завидини за футболист на неговата възраст визии за футбола. Той уточни кои качества са значими за играчите през 2022 година.
" Футболът се промени, преди всички във връзка с физическата подготовка. Изискванията за подготовка, темпото на мачовете стават все по-високи. Трябва да се работи повече върху тези аспекти и аз го върша - натрупвам мускулна маса ", стартира младият испанец в изявление за " GQ Sports ".
" Но главата продължава да бъде най-важното нещо във футбола. Благодарение на интелигентността можете да започнете да действате по-рано от противника и да спечелите преимущество ", продължава Педри. Той приказва и за работата под управлението на един от огромните във футболната история халфове - Шави Ернандес.
" За мен, като почитател на Барселона, работата с него е мотив за горделивост, а като футболист, като халф, е привилегия. Не познавах Шави преди и всеки ден се увещавам, че малко хора схващат футбола по този начин, както той, макар че не съм се съмнявал в това ", уточни 19-годишната звезда.
" За мен е ясно, че ще научим доста от него и ще можем да прогресираме, като това се отнася както за тима като цяло, по този начин и за всеки състезател поотделно. С него и с тима, който гради, ни чакат доста радостни мигове. Сигурен съм, че сме на път към огромни триумфи в бъдеще. Този клуб постоянно би трябвало да се бори за всички титли ", приключи Педри.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР