Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че се е

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че се е
Коментари Харесай

Погба разкри за депресия, отключила се заради Моуриньо

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че се е борил с меланхолия. Това се е отключило при тежкия му интервал с Жозе Моуриньо отпред на отбора. През септември 2018 година мениджърът даже лиши капитанската лента на французина, неудовлетворен от играта и дисциплината му.

“Имах интервал на меланхолия в кариерата ми, само че не приказваме за това ” - показа Погба пред “Льо Фигаро ”.

“Понякога не знаеш кой си и искаш просто да се изолираш, да останеш самичък. Това са признаци, които не можеш да сбъркаш ”, добави той.

“Нещата започнаха при Моуриньо на “Олд Трафорд ”. Задаваш си въпроси и се чудиш дали виновността е у теб, тъй като в никакъв случай преди в живота си не си изпитвал такова нещо. Всички топ спортисти минават през такива моменти, само че малко на брой си споделят. Неизбежно усещаш депресията в тялото ти, в главата ти… Може да я има единствено за месец, само че може да остане даже за година. Но не би трябвало да разкриваш това, или най-малко не обществено. ”
 Пол Погба, Жозе Моуриньо
“Печелим доста пари и в реалност не се оплакваме, само че това не ни защищава от тежки моменти. Това е като живота на всекиго. Трябва ли постоянно да си благополучен поради обстоятелството, че изкарваш доста пари? В живота не е по този начин. Ние не сме супергерои, а елементарни човешки същества ”.

29-годишният Погба разкри още, че при обира в дома му неотдавна е бил откраднат и златният му орден от Мондиал 2018. Крадци са атакували къщата на френския национал по време на реванша сред Юнайтед и Атлетико Мадрид от Шампионската лига. По това време на стадиона е била и брачната половинка му, а двете им деца са били във въпросния дом с гледачката си.

“Трима души са проникнали в дома ни. Взели са всичко от сейфа. Гледачката ги е чула и се е обадила на брачната половинка ми и на охранителната компания, след което се е заключила с момчетата в едната стая ”, добави Погба.
 Пол Погба
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР