Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик потвърди, че ще сложи

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик потвърди, че ще сложи
Коментари Харесай

Карик иска да завърши кариерата си подобаващо

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик удостовери, че ще постави завършек на професионалната си кариера след края на сегашния сезон и ще стане част от треньорския щаб на "червените дяволи ".

36-годишният футболист има единствено четири мача за Юнайтед през тази акция, откакто му се наложи да си направи лека интервенция поради неточен сърдечен темп. Бившият британски национал има на сметката си 463 мача за отбора, като в последните 11 години завоюва на процедура всички огромни титли с клуба. Карик има и 34 мача за националния тим на Англия

"Това е последният ми сезон като футболист. Винаги идва време, в което колкото и да обичаш да правиш нещо, тялото ти ти споделя, че е време да спреш. Просто би трябвало да приемеш това. Наясно съм, че няма да играя в още доста мачове, само че упражнявам крепко и се пробвам да заставам във форма. Иска ми се да приключа кариерата си по моите лични правила ", съобщи 36-годишният Карик.

"По всичко проличава, че ще продължа да бъда част от клуба и след края на сезона. Все още водим диалози с Моуриньо и няма нищо несъмнено, в случай че би трябвало да бъда почтен, само че евентуално ще бъда част от треньорския екип на клуба ", добави някогашният британски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР