Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Каземиро заяви, че е останал приятно

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Каземиро заяви, че е останал приятно
Коментари Харесай

Каземиро: При Тен Хаг има нещо, което съм виждал в много малко треньори

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Каземиро съобщи, че е останал прелестно сюрпризиран от обстоятелството, че мениджърът на отбора Ерик загар Хаг е захласнат от мисълта за победи. Според бразилеца доста малко наставници имат такова предпочитание за триумфи и това отличава нидерландския управител.

Каземиро се причисли към Юнайтед от Реал Мадрид за сумата от 70 милиона евро през август. На " Сантияго Бернабеу " той игра под управлението на треньори като Зинедин Зидан, Рафаел Бенитес и Карло Анчелоти - все хора, извеждали тимовете си до трофея в Шампионската лига.

" Вече съм много време във футбола, въпреки да съм единствено на 30 години, само че мога да кажа, че най-вече в Ерик загар Хаг ме изненада неговото предпочитание за победа. Той има доста мощни страни, а ние сме наясно, че тимът е в развой на създаване. Всички желаеме да печелим, само че Тен Хаг е напряко захласнат от тази мисъл. Той не стопира да ни учи и да ни кара да бъдем оптимално положителни и прецизни. Такова предпочитание за победа е нещо, което съм виждал в доста малко треньори ", разяснява Каземиро.

Бившият халф на Реал Мадрид се завръща в Испания, където през днешния ден Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в съдбоносен мач за първото място в група " Е " на Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР