Полузащитникът на Лудогроец - Абел Анисе даде интервю пред авторитетното

...
Полузащитникът на Лудогроец - Абел Анисе даде интервю пред авторитетното
Коментари Харесай

Анисе: Припечелвам добри пари, в България изобщо не е скъпо за мен

Полузащитникът на Лудогроец - Абел Анисе даде изявление пред авторитетното издание " Франс Футбол ", в което споделя за кариерата си в редиците на българския първенец и животът в страната ни въобще.

" Между 2003 и 2011 година упражнявах и играех за Оксер, след което Ги Ру реши, че няма да му свърша работа и посредством сътрудник ми оказа помощ да си намеря тим в България. Не се поколебах, тъй като въпреки всичко нямах тим във Франция. Много се веселя, че нещата проработиха и към този момент съм осем години тук, знам добре езика, хората ме познават и се усещам добре ", съобщи мадагаскарецът, след което оцени и футбола в България.

" Футболът тук е доста физически, не се залага доста на тактиката. Това важи за всички тимове, без Лудогорец, който е привикнал с европейския футбол. Харесва ми да играя тук, припечелвам положителни пари, а познавам и доста добре шампионата, тъй като от осем години съм тук ".
 Лудогорец с значима информация за почитателите, които ще гледат онлайн мача с ТНС
Лудогорец с значима информация за почитателите, които ще гледат онлайн мача с ТНС

Феновете могат да се снабдят с билети и онлайн през уеб страницата на Дъ ню сейнтс

" Не мога да се окайвам от нищо, играя за най-големия клуб в страната и ми харесва всяка година да съм първенец и да играя в евротурнирите, освен това сполучливо. Като цяло българският футбол прогресира с всяка минала година, имаме мощна конкуренция. Собствениците на другите отбори влагат доста пари, с цел да ни догонят. "

" Има 14 тима в страната и най-малко 10 от тях са доста мощни и е мъчно да спечелиш всеки мач против тях. Пак споделям, че тук доста се залага на физиката. Ето, вижте, че и на Страсбург му беше мъчно в първия мач с Локомотив Пловдив ", съобщи Анисе и разяснява идния реванш сред елзасците и " железничарите ".

" Мисля, че Локомотив има огромни шансове за победа. В първия мач те играха съвсем от самото начало с десетима на терена и бяха покрай равенството. Те залагат на физиката и разчитат на контраатаки. Само няколко преди мача със Страсбург ние стигнахме единствено до тъждество 1:1 против този тим ", показа халфът и показа оценката си за българските почитатели.

" Българите обичат футбола. В Лудогорец сме доста близки с почитателите си, тъй като сме в дребен град. Когато играем в Европа, стадионът постоянно е цялостен. Доста от тях обаче са елементарни хора и се опасяват да идват, когато играем с тимове с по-агресивни последователи. И въпреки всичко българите са огромни почитатели на футбола ".
 Стойчо Стоев: Стремя се да покажа на играчите, че всеки мач има значение
Стойчо Стоев: Стремя се да покажа на играчите, че всеки мач има значение

" Най-малкото за имиджа на клуба "

" Ще ви дам образец от времето, в което играх с Ботев. Дербито с Локомотив е едно от най-големите в България, стадионът постоянно е цялостен, а тимовете постоянно се стремят към успеха, тъй като почитателите им се ненавиждат. Веднъж бихме Локомотив, аз вкарах головете и отидох да чествам, само че почитателите на съперника ме откриха и добре, че имаше полиция, та се прибрах право вкъщи ".
 Марселиньо: Лудогорец е по-добър от предходната година
Марселиньо: Лудогорец е по-добър от предходната година

" Ще създадем всичко, с цел да се класираме в групите на Лига Европа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР