Полузащитникът на Лийдс Илия Груев си пожела да се класира

...
Полузащитникът на Лийдс Илия Груев си пожела да се класира
Коментари Харесай

Илия Груев: Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния отбор

Полузащитникът на Лийдс Илия Груев си пожела да се класира за Висшата лига с тима си и да играе на Световно състезание с националния тим на България, откакто остана на второ място в класацията " Футболист на годината ".

" Много се веселя за втората премия, предходната година бях в тройката. Много се надявам да влезем във Висшата лига, това ни е задачата. Дано другата година да играя в най-хубавото състезание в света. Много ми подхожда животът в Англия ", стартира Груев.

" Честитя на Киро (Кирил Десподов) и Чочката (Ивайло Чочев), че са в топ 3. Надявам се да продължаваме по този начин. "
 Илиан Илиев: Благодарен съм на всички в Черно море, градим боеспособен народен тим
Илиан Илиев: Благодарен съм на всички в Черно море, градим боеспособен народен тим

Ето какво сподели

" Радва ме, че почитателите ме правят оценка. Много обичах като дребен да играя с приятелите си. Когато станеш експерт, би трябвало колкото можеш повече да гледаш положителните футболисти и да се развиваш и постоянно да играеш със самочувствие. Много ще е тъпо, в случай че някой ден нямам обич към футбола ", сподели халфът на Лийдс.

" Надявам се да пренеса формата си от Лийдс в националния тим. Целта ни би трябвало да е класиране на Световно състезание. Имаме футболистите и колектива да реализираме нещо. Илиан Илиев прави доста добра работа. Дали съм подготвен за Висшата лига, нека да забележим другата година ", приключи Илия Груев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР