Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум разкри малко повече подробности около

...
Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум разкри малко повече подробности около
Коментари Харесай

Ас на Ливърпул с колоритни признания за инфекцията си

Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум разкри малко повече детайлности към съвсем едномесечното му неявяване от терените. Холандецът разкри, че зад всичко стои остра зараза, която го е държала вкъщи в течение на цели 2 седмици.

В началото на март мениджърът на „ червените” Юрген Клоп, че Вайналдум е навън от сметките за турнирния дуел против Нюкасъл поради диария. 27-годишният футболист разкри, че положението му е бил толкоз неприятно, че към момента наваксва във фитнеса.

„ Бях повален от остра зараза, която стигна до такава степен, че изгубих килограми”, описа Вайналдум пред „ Де Телеграаф”.

„ Събудих се една нощ и диарията стартира. На идната заран се обадих на доктора, който ме попита дали съм в положение да дойда до клуба. Там също стомахът ме смущаваше и лекарят мигновено ме отпрати. Той се тормози, че мога да заразя другите футболисти.”

„ Това продължи 2 седмици. След пет дни ми взеха кръв, само че по този начин и не стана ясно какъв вирус беше. Чак когато изследваща изпражненията ми се появи бактерията.”

„ От антибиотиците се почувствах по-зле от преди. Трябваше да почна да работя още веднъж върху фитнеса си. Тренирах крепко, само че в събота забелязах, че ми липсва темп за метода, по който играя. Нещата вървят по-добре, само че още не съм в същата форма, както преди да се разболея.”

Джорджинио Вайналдум стартира като титуляр при успеха с 5:0 над Уотфорд в 31-ия кръг на Висша лига. Той остана на терена до 71-ата минута, когато бе сменен от Алекс Окслейд-Чембърлейн. Въпреки здравословните кахъри Вайналдум получи повиквателна от Холандия за идните контроли против Англия (23 март) и Португалия (26 март).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР