Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум направи поредни любопитни разкрития във

...
Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум направи поредни любопитни разкрития във
Коментари Харесай

Вайналдум: Клоп хем го обичаш, хем го мразиш

Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум направи следващи любопитни разкрития по отношение на връзките, които има с наставника на Ливърпул Юрген Клоп. Холандският национал съобщи в закачлив звук, че те непрестанно минават от обич в ненавист и назад.

28-годишният халф към този момент от много време се утвърди като интегрална част от състава на немския експерт, който го употребява в доста по-различна роля спрямо тази, която холандецът получава в националния си отбор. При мърсисайдци нерядко се случва Вайналдум, а другите полузащитници да остават на пейката поради ротациите, които прави Клоп.

Вайналдум не скри, че от време на време му е мъчно, само че постоянно намира разтуха в знанието, че решенията на немския футболист са в името на положителното за колектива и тима. „ С мениджъра нещата са в по-голяма или по-малка степен ненавист и обич. Сигурен съм, че Клоп постоянно има поради най-хубавите ползи на всеки състезател в състава”, съобщи холандецът.

„ Понякога обаче като футболист си толкоз интензивно забъркан в даден мач, а внезапно мениджърът те погва. Понякога ти се случва да прекипиш. В моя случай – да, от време на време му се ядосвам”, добави Вайналдум.

По-рано през годината футболистът призна, че е бил същински рязарен, когато е научил, че ще започва като запаса популярния полуфинален реванш против Барселона в Шампионската лига. Впоследствие травма на Андрю Робъртсън докара до появяването на Вайналдум в игра, а точно холандецът вкара 2 гола за удивителната победа с 4:0 на "Анфийлд ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР