Полузащитникът на Ливъпрул Емре Джан вече не е просто футболист,

...
Полузащитникът на Ливъпрул Емре Джан вече не е просто футболист,
Коментари Харесай

Германския Бекъм: До три години искам да съм топ футболист

Полузащитникът на Ливъпрул Емре Джан към този момент не е просто футболист, а се изживява в ново амплоа. В края на февруари огромната компания за облекла H&M разгласи съдействието си с Джан, който е апетитна хапка за редица европейски тимове, измежду които е и първенецът на Италия Ювентус.

" За мен модата е нещо доста значимо. Можеш да схванеш какъв вид човек си по метода ти на обличане. Откакто започнах своята фешън линия, съотборниците ми в Ливърпул, шегувайки се, ме назовават “германския Бекъм ". Изненадан съм, че Клоп не е споделил нищо по въпроса. Очаквам във всеки един миг да се пошегува с мен ", съобщи Джан за Sport 1.

Немският национал е с изтичащ контракт в края на сезона и към този момент в медийното пространство се завъртяха разнообразни клюки по отношение на бъдещето му. ''Вярвам, че мога да се развъртвам още доста. Вярно е, че би трябвало да мисля повече за защитната фаза, в сравнение с за атакуващата, само че мисля, че мога да съм по-полезен пред противниковата врата. През актуалната акция означих 6 попадения. Не са малко, само че имам вяра, че мога да вкарам още доста повече и да бъда още по-полезен на тима си. До три години желая да бъда топ футболист. Би ми харесало, в случай че ме прибавят в тима на годината ", сподели още полузащитникът на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР