Полузащитникът на Левски Жорди Гомес обяви в интервю за “BiT”,

...
Полузащитникът на Левски Жорди Гомес обяви в интервю за “BiT”,
Коментари Харесай

Жорди Гомес: Треньорската смяна беше наложителна

Полузащитникът на Левски Жорди Гомес разгласи в изявление за “BiT”, че промяната на Николай Митов с Делио Роси е била наложителна. Испанският халф похвали клуба и столицата, като съобщи, че изпитва същинско наслаждение да носи фланелката на 26-кратния първенец на България. Носителят на Купата на Англия с Уигън има 19 мача и 3 гола във всички шампионати от началото на сезона.

“Радвам се, че Делио Роси е тук. Не мисля, че тренировките при него са тежки. Не започнахме добре сезона и смяната беше нужна. Роси внесе своите хрумвания. Мисля, че в този момент сме по-организирани и започваме лека-полека да играем по метода, по който той желае. Смятам, че вървим в вярната посока”, разяснява юношата на Барселона, който не скри, че желанието му е да завоюва трофей със синята фланелка.

“Щастлив съм, че съм в България. От първия момент, в който дойдох в Левски, изпитвам наслаждение. Всички са доста положителни към мен и изпитвам приятност от престоя си тук. Не мисля за това къде съм бил преди, а за сегашното и бъдещето. Вярвам, че ще успеем да създадем добър сезон”, сподели още една от “перлите” в селекцията на “сините” това лято, като увери почитателите, че всички в редиците на Левски дават най-хубавото от себе си във всяка една подготовка и всеки един мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР