Полузащитникът на Левски Ивелин Попов коментира загубата с 0:2 от

...
Полузащитникът на Левски Ивелин Попов коментира загубата с 0:2 от
Коментари Харесай

Ивелин Попов защити Андреев след грешката с ЦСКА

Полузащитникът на Левски Ивелин Попов разяснява загубата с 0:2 от ЦСКА. Той се надява „ сините “ да играят доста по-добре в идния бараж за Европа против Арда. Попето отбрани младия вратар на Левски Пламен Андреев, като съобщи, че освен той е отговорен за головете. Бившият капитан на националния тим приказва и по тематиката с преместения мач против кърджалийци от неделя за събота.

„ Мисля, че не можахме да наложим нашия жанр с висока преса. Бяхме съгласно мен много припрени в дейностите си. Когато второто полувреме излязохме малко по-високо, нещо се случи и допуснахме втори гол “, стартира Попето.

„ Пламен Андреев съгласно мен не е отговорен за головете. Абсолютно целият тим е. Не може да ни вкарват от тъч. Постройката на целия тим в отбрана не беше на равнище. Андреев е младеж на Левски, наше момче и мен са ме учили, когато някой е паднал, да му подаваме игра. Некомпетентни мнение е, че Пламен Андреев е отговорен за головете. Той е на 18 години, пред него има най-малко още 20 години футбол на високо равнище. Горе главата и единствено напред “, добави той.

„ Аз персонално се надявам против Арда да изглеждаме много по-различно. За мен четвъртото място на Левски не му приляга. Ще създадем всичко допустимо да спечелим баража за Европа и да влязат свежи средства в касата. Искам особено да поздравя нашите почитатели, които милеят за клуба, вижда се и ние би трябвало да им благодарим “, съобщи Ивелин Попов.

„ Аз мисля, че през днешния ден по коментарните студия ще има мнения за Андреев. Да вникнат малко. В България който вкара гол, се подвига до небесата. Той игра 30 мача, не забравяйте “.

„ Наистина през днешния ден нищо не се получи. Второто полувреме започнахме по-спокойно, само че по-късно нещо се пречупи. С баража не се прави по този метод. Арда да споделя, че футболистите им изтичат договорите. Трябва да се знае авансово, да имаш цели. Сега, с цел да се спести половин заплата, им вършат до 10 юни договорите. Не е наша виновността. Всеки се надява на нещо, всеки се бори. Трябва да си направиш проекта от началото на сезона. Планове по 2-3 години напред се вършат в чужбина “.

„ Когато почнат в действителност по-компетентни хора да се занимават с тези неща, ще се получат нещата. Винаги мога да дам съвет. Бил съм тимове с бюджети от по 120 милиона евро. Мога на всеки един тим да ви кажа тактика. Тук е малко по-различно “, сподели още футболистът на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР