Полузащитникът на Левски Георги Миланов обяви, че е свалил обездвижващите

...
Полузащитникът на Левски Георги Миланов обяви, че е свалил обездвижващите
Коментари Харесай

Георги Миланов обяви добра новина в навечерието на Коледа

Полузащитникът на Левски Георги Миланов разгласи, че е свалил обездвижващите шини, които му бяха сложени на десния му крайник. В профила си в Инстаграм той благодари на последователите на синия клуб, които му оказват помощ с позитивната сила, която му изпращат.
"Левскари, желая още веднъж да ви благодаря за страхотната поддръжка - както постоянно, когато съм на терена, по този начин и в този момент в сложния ми интервал отвън него, поради получената травма. Позитивната ви сила ми оказва помощ извънредно доста! Затова и съм благополучен да ви споделя, че възобновяване ми върви сполучливо по проект, като към този момент смъкнах и обездвижващите шини.
Разбира се, следва ми още много тежка работа, само че съм безпределно стимулиран и подготвен да давам всичко от себе си, с цел да мога да се върна допустимо най-рано, още по-силен и да ви веселя още веднъж.
Желая ви светли и радостни празници! Бъдете здрави! Вярвам, че Новата година ще е още по-добра и сполучлива за всички нас! ", написа Миланов в профила си.

Както е известно, той получи контузия на коляното в края на ноември, като лекарите решиха, че няма да се наложи интервенция. Очакванията на старши треньора Станимир Стоилов са 29-годишният халф да се включи в подготовката в средата на януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР