Полузащитникът на Левски – Георги Миланов, отново създава проблеми на

...
Полузащитникът на Левски – Георги Миланов, отново създава проблеми на
Коментари Харесай

Проблеми за Мъри Стоилов преди мача с Берое

Полузащитникът на Левски – Георги Миланов, още веднъж основава проблеми на треньора Станимир Стоилов. Опитният халф още веднъж попадна в групата на футболистите, които се радват на отмора. Става въпрос за Патрик-Габриел Галчев, както и националите Пламен Андреев, Асен Митков и Хосе Кордоба.

30-годишният Миланов има вирусно заболяване и поради това във втори следващ ден не взе участие в тренировката на „ сините “. Галчев пък има леко неразположение, само че през днешния ден се чака да възобнови занимания. Юношеските национали пък са получили позволение да проведат възстановителна подготовка по-рано през вчерашния ден, откакто са натрупали отмалялост от мачовете и пътуването от Албена до София.

Кордоба пък се готвеше на омекотен режим. Централният бранител взе присъединяване в контролата на Панама против Бахрейн (2:0) и даже се регистрира с асистенция за триумфа. Той се чака да тренира на цялостни обороти през днешния ден.

Отделно от групата още веднъж обаче се готвеше Ноа Сонко Сундберг. Защитникът въртеше обиколки на едно от помощните стадиони на „ Герена “. Бранителят към момента не е подготвен за по-тежки натоварвания след травмата, която получи в левия си гален и присъединяване му в идния мач с Берое в понеделник е под сериозна въпросителна.   
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР