Полузащитникът на италианския Рома - Браян Кристанте ,официално подписа нов

...
Полузащитникът на италианския Рома - Браян Кристанте ,официално подписа нов
Коментари Харесай

Рома удължи договора на италиански национал

Полузащитникът на италианския Рома - Браян Кристанте,официално подписа нов контракт до 2027 година, потвърдиха от клуба.

„ За Рома е наслаждение да разгласи, че Браян Кристанте се съгласи да подпише нов договор до 30 юни 2027-а “, се споделя в изказването от римския гранд.

„ Рома стана мое второ семейство. Исках да продължа и съм в действителност благополучен, че към този момент всичко беше финализирано. Благодаря на притежателите и на клуба за удължаването на контракта ми. Тук съм от няколко години и имам привилегията да съм очевидец на напредъка на тима от първа ръка “, разяснява 28-годишният италианският национал пред клубния уеб страница и добави:

„ Ще продължа да давам всичко от себе си за отбора и нашите почитатели. Те са доста изискващи, само че ти връщат още повече. “

Спортният шеф на Рома Тиаго Пинто също изрази задоволството си от удължаването на договора на Кристанте. „ Браян напредва година след година и заслужава всичко, което реализира, в това число трофеите с националния тим на Италия и Рома. Той постоянно слага ползите на клуба пред своите и показва доста от основните полезности на Рома “, съобщи португалецът Пинто.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР