Полузащитникът на Интер Рафиня Алкантара за пореден път отправи ясен

...
Полузащитникът на Интер Рафиня Алкантара за пореден път отправи ясен
Коментари Харесай

Рафиня с нов призив към Интер

Полузащитникът на Интер Рафиня Алкантара за следващ път насочи явен сигнал към клуба, че желае да остане в състава на Лучано Спалети и през идващия сезон. Бразилецът играе на “Джузепе Меаца” чартърен от отбора на Барселона, който изтича след края на сезона. Все отново Интер може да резервира брата на Тиаго Алкантара, в случай че задейства откупната уговорка в контракта на футболиста, възлизаща на 35 млн. евро. Рафиня мина в състава на “нерадзурите” през зимния трансферен прозорец и небрежно се трансформира в любим на публиката.

" Знам, че не зависи от мен, само че желая да остана в Интер, тъй като се усещам доста добре. Барселона е моят дом и постоянно съм изпитвал носталгия, само че в Интер открих страхотна конюнктура и неповторими съотборници. Чувствам се благополучен в Милано ", стартира Рафиня за Globoesporte.

" Пристигнах тук единствено преди няколко месеца, само че се усещам по този начин, като че ли съм в Интер от години. Искам да благодаря на Мауро Икарди. Познавам го от 16-годишен. Той ми изясни какво е да играеш за Интер и ми оказа помощ да се интегрирам в тима по-лесно. Благодарение на Интер преоткрих удоволствието от футбола и се почувствах футболист. Истината е, че клубът има доверие в мен през цялото време. Наистина се надявам да остана ", приключи полузащитникът. Серия А 36 кръг, неделя 6 май  Удинезе 0:4краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР