Полузащитникът на Хърватия Матео Ковачич заяви, че той и неговите

...
Полузащитникът на Хърватия Матео Ковачич заяви, че той и неговите
Коментари Харесай

Ковачич: Искаме бронза, а след това отиваме в Загреб да празнуваме

Полузащитникът на Хърватия Матео Ковачич съобщи, че той и неговите съотборници са напълно фокусирани върху концепцията да завоюват сребърните медали в утрешния конфликт против Мароко в Малкия край на Световното състезание в Катар. Освен това той бе безапелационен, че още преди шампионата е било ясно, че Мароко е един доста сериозен съперник
 Фен на Аржентина отвлякъл рейс, не желал да изпусне мача против Хърватия Фен на Аржентина отвлякъл рейс, не желал да изпусне мача против Хърватия
“Още преди Световното състезание бе ясно, че Мароко е доста сериозен съперник. Ние обаче ще се борим за третото място, тъй като желаеме да спечелим бронзовите медали. Това ще е нашият фокус върху предсоящия мач. Не мислим за умората, а единствено за дуела. Едва по-късно ще помислим за празненствата. Сигурен съм, че доста хора са горди с нас и желаеме да се върнем в Загреб с бронзовите медали. Това, което направихме до момента, с цел да приключим измежду първите четири тима в света, е доказателство, че принадлежим там. Разбира се, тъжни сме, тъй като, когато стигнахме до полуфиналите, искахме да отидем на край, само че този път не стана по този начин, ” съобщи халфът.

След това Ковачич похвали и една от звездите на Мароко - Хаким Зиеш, който познава доста добре, защото двамата са съотборници в Челси.

“Вярвам, че той показва, че е страховит състезател. Мароканските футболисти се показаха чудесно. Те имат и други доста положителни играчи, не е единствено Зиеш. Отлично показване за тях на това Световно състезание, ” съобщи полузащитникът на Хърватия преди конфликта с африканците.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР