Полузащитникът на германския Кьолн и бивш германски младежки национал Салих

...
Полузащитникът на германския Кьолн и бивш германски младежки национал Салих
Коментари Харесай

Европейски шампион с Германия ще играе за Турция

Полузащитникът на немския Кьолн и някогашен немски юношески национал Салих Йозджан е избрал да играе за представителния тим на Турция, разгласи селекционерът на отбора Щефан Кунц. Йозджан към този момент е включен в турския тим за идната контролна среща с Италия.

Футболистът, който стана европейски първенец за младежи през 2021-а година разгласи на страницата си в инстаграм, че след дълго съмнение и доста размисъл е решил да избере родината на своите родители.

"Избрах да играя за Турция. И това мое решение не понижава уважението ми към Германия и Германския футболен съюз. Заедно с Германия до 21 години станах европейски първенец и това в никакъв случай няма да избледнее, съобщи още футболистът.

В момента той е на 24 години, играе за юношеските национални тимове на Германия от U15 до U21.

Кунц, който беше два пъти европейски първенец за младежи като треньор на Германия, в този момент е народен селекционер на Турция.

Щефан Кунц ми се обади и ми сподели какъв брой необходим съм на тима. Това също наклони везните в моя избор, добави Салих Йозджан, който добави, че преди този момент е имал и доста добър диалог с Ханзи Флик – националният треньор на Германия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР