Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Карлос Охене, не скри

...
Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Карлос Охене, не скри
Коментари Харесай

Карлос Охене: Любо Пенев е един от най-качествените треньори в България

Полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 - Карлос Охене, не скри суперлативите си по адрес на старши-треньора на " армейците " Любослав Пенев.

" Работих с Любослав Пенев 1-2 месеца в Царско село. Когато той пристигна, незабавно се видя разликата. Нещата там просто не потръгнаха добре. Отборът не беше толкоз мощен. Сега, когато работим в ЦСКА, към този момент мога да добия визия, че той е един от най-качествените треньори в България. Човек, който е кадърен да извади най-хубавото от теб и твоето тяло и да те кара да се чувстваш по-добър футболист ", съобщи 29-годишният ганайски халф в изявление пред dsport.bg и Дарик.

В диалога Охене описа повече и за усещанията си от тима след прекосяването си в ФК ЦСКА 1948 при започване на тази година.

" Чувствам се добре. Всичко в клуба е отлично и в действителност ми харесва да бъда тук. Всичко, което се случва зад завесите е доста значимо за нас футболистите, организацията е на доста високо равнище. Чувствам се по този начин, както се усещах в Берое, просто съм вкъщи си ", безапелационен беше Охене.
 Любо Пенев: ВАР, ВАР, ВАР! По-добре да слагаме 4 робота и да вършат каквото им кажат от катафалката
Любо Пенев: ВАР, ВАР, ВАР! По-добре да слагаме 4 робота и да вършат каквото им кажат от катафалката

" Прекалено доста изкуствен интелект "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР