Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов бе много щастлив от

...
Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов бе много щастлив от
Коментари Харесай

Панайотов: Не ни е страх от никого

Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов бе доста благополучен от успеха на “моряците ” в дербито на Варна против Спартак. Халът съобщи, че отборът няма боязън от никого и ще създадат всичко допустимо да стигнат Европа. 
 Варна е зелена! Черно море подчини Спартак в огромен театър Варна е зелена! Черно море подчини Спартак в огромен театър
“За нас беше значимо да покажем колектива ни. Мисля, че изрично надиграхме Спартак, имахме към 10 минути липса на централизация. Огромна страст, благополучен съм, че участвах в дерби на Варна. Радвам се, че доставихме позитивни страсти на почитателите. Исках да вкарам гол, с цел да покажа уважението си на хората, които ме одобриха в Черно море към този момент пета година. Ние се трудим във всеки един мач да спечелим трите точки, пък каквото стане. Знаем в този момент какво ни чака в Разград. Ние нямаме боязън от никого. Отиваме да играем футбол, пък в случай че успеем да отстраним Лудогорец, ще е един огромен плюс ”, сподели Панайотов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР