Полузащитникът на Челси - Матео Ковачич, е трансферна цел на

...
Полузащитникът на Челси - Матео Ковачич, е трансферна цел на
Коментари Харесай

Халф на Челси е в полезрението на Гуардиола и Манчестър Сити

Полузащитникът на Челси - Матео Ковачич, е трансферна цел на Манчестър Сити. Договорът на хърватския национал със „ сините “ изтича през лятото на 2024-а година. В същото време звездата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, си остава съществена цел за „ жителите “, само че се чака редица халфове да изоставен „ Етихад “ през лятото, което отваря опция за закупуването на повече от един състезател на тази позиция.

Ковачич е привлякъл интереса на Манчестър Сити, а футболистът е изправен пред значимо решение по отношение на бъдещето си в Челси, написа The Telegraph. Хърватинът е един от редицата играчи, чийто контракти с лондончани изтича другото лято, а на „ Стамфорд Бридж “ са решени да избегнат сюжет, при който всички те влизат в последните 12 месеца от своите сегашни покупко-продажби.

В сходни на Ковачич обстановки в Челси се намират още Мейсън Маунт, Кристиан Пулишич, Рубен Лофтъс-Чийк, Пиер-Емерик Обамеянг, Сесар Аспиликуета и Тиаго Силва.

Именно от това са подготвени да се възползват от Сити, като се загатва, че мениджърът Хосеп Гуардиола е огромен обожател на Ковачич и се чака да направи промени в полузащитата си през лятото.

Както към този момент стана ясно, цел №1 на Сити за халфовата линия е Джуд Белингам, само че клубът е изправен пред сериозна конкуренция за неговия автограф от страна на Ливърпул, Реал Мадрид и Челси.

Бъдещето на Илкай Гюндоган, който е мечтан от Барселона, и Бернардо Силва остава нестабилно, а остава да забележим какво ще се случи и с Калвин Филипс, който няма огромно въздействие в отбора на „ жителите “, откогато се причисли от Лийдс Юнайтед предишното лято.

Manchester City are reportedly interested in signing Chelsea's Mateo Kovačić in the summer
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР