Полузащитникът на Челси Дани Дринкуотър отхвърли повиквателната от националния селекционер

...
Полузащитникът на Челси Дани Дринкуотър отхвърли повиквателната от националния селекционер
Коментари Харесай

Футболист на Челси отказа да играе за Англия

Полузащитникът на Челси Дани Дринкуотър отхвърли повиквателната от националния селекционер на Англия Гарет Саутгейт за контролите с Германия и Бразилия. Халфъът е бил извикан по неотложност поради множеството контузени в редиците на „ трите лъва “, само че някогашният първенец с Лестър, изрично е отказал да се причисли към лагера на англичаните.

Медиите в Англия към този момент пишат, че Дрункуотър сигурно ще отпадне от проектите на Саутгейт за международното състезание в Русия следващата година поради държанието си.

Дринкуотър бе малтретиран от травма в прасеца, която му попречи да играе в по-голяма част от мачовете от началото на сезона. Полузащитникът има на сметката си едвам 103 минути игра.

Халфът на Челси остана отвън сметките за мачовете с Испания и Шотландия преди година, откакто получи травма в ребрата. След това Дринкуотър пропусна и идващите три лагер-сбора на националите на Англия поради други контузии.

На въпрос дали той ще бъде извикан за другарските мачове на „ трите лъва “ през март следващата година, Саутгейт даде колеблив отговор: „ Нямам никаква концепция. Може би бих го викнал, само че тогава в тима ще се върнат други играчи. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР