Полузащитникът на Берое, Симеон Мечев, изрази облекчението си след победата

...
Полузащитникът на Берое, Симеон Мечев, изрази облекчението си след победата
Коментари Харесай

Мечев: Тотално доминирахме, Живко Тодоров заслужава да му се издигне паметник

Полузащитникът на Берое, Симеон Мечев, изрази облекчението си след успеха с 1:0 над Спортист Своге, която задържа отбора в елитната група. Той не не помни и да отдаде респект на кмета на Стара Загора, Живко Тодоров, който е измежду главните виновници за спасението на клуба. 

„ Напълно закономерна победа за нашия отбор, доминирахме от самото начало. Накрая имаше някакви изсипани топки от Спортист Своге, които не ни затрудниха. Благодаря на хората, които пристигнаха да ни поддържат. Не трябваше въобще да се стига до този мач, тъй като Берое е огромен клуб и не заслужава да играе в такива мачове “.

„ Сега следва отмора. Очакваше се годината да е тежка, тъй като през лятото направихме нов тим напълно. Зимата също пристигнаха 10 нови. Много е мъчно да се построи колектив по този метод, изключително и предвид на напускането на генералния спонсор. Благодаря на всички, които се грижат за тима, изключително на нашия кмет. Живко Тодоров избави Берое и би трябвало да му се вдигне монумент в Стара Загора “завърши той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР