Полузащитникът на Байерн Мюнхен Йосуа Кимих взе отношение по повод

...
Полузащитникът на Байерн Мюнхен Йосуа Кимих взе отношение по повод
Коментари Харесай

Кимих: Трудно ми е да си представя Байерн без Мюлер

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Йосуа Кимих взе отношение във връзка информациите из локалната преса, че един от модерните знаци на клуба – Томас Мюлер – обмисля овакантяване. 24-годишният футболист съобщи, че би му било мъчно да си показа тима без наличието на своя по-опитен съотечественик.

Снощи Кимих получи достойнството да изведе Германия с капитанската лента в приятелския мач против Аржентина, който предложи доста представление и тъждество 2:2. Въпреки това един от главните въпроси към играча беше бъдещето на 30-годишния Мюлер, който посочва пред всички, че не е удовлетворен от ролята си на запаса.

„ Томас е огромна идентифицираща фигура – тъкмо както Швайни (Бастиан Швайнщайгер – б.р.) или Филип Лам. Такъв в този момент е и Дейвид Алаба”, разяснява Кимих.

„ Почти няма състезател, който още от младежките си години да е съумял да се утвърди тук. Той е основополагаща фигура.”

„ Ясно е, че Мюлер няма по какъв начин да бъде удовлетворен от обстановката. Той твърди, че желае да играе. Трябва да му се признае, че когато влезе на терена, постоянно се показва на равнище. Понякога на съперниците им е доста мъчно да управляват качествата на този безгрижен дух. Те просто в никакъв случай не могат да знаят какво следва. Разбирам за какво е отчаян след 5 следващи мача на пейката. Той има друга позиция.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР