Полузащитникът на Байерн Мюнхен Джамал Мусиала каза, че всичко е

...
Полузащитникът на Байерн Мюнхен Джамал Мусиала каза, че всичко е
Коментари Харесай

Мусиала няма проблем с треньора на Фрайбург

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Джамал Мусиала сподели, че " всичко е наред " сред него и треньора на Фрайбург Кристиан Щрайх, откакто младият състезател отхвърли да приказва с наставника след конфликта за Купата на Германия във вторник.

Байерн отпада от шампионата, откакто Фрайбург завоюва с 2:1 след дузпа в последната минута поради игра с ръка в наказателното поле от резервата Мусиала.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
" Всеки, който ме познава, схваща какъв брой печален бях в оня миг ", написа Мусиала в Инстаграм профила на " Скай Спорт " под фотография, показваща момента, в който той отхвърли да се ръкува със Щрайх.

Мусиала даде обещание, че ще даде фланелка на треньора на Фрайбург в събота, когато двата тима ще се срещнат още веднъж, само че в дуел от Бундеслигата.

Според " Sport1 " Мусиала и Щрайх към този момент са разговаряли след случая.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР