Полузащитникът , който постигна всичко с , сподели своето виждане

...
Полузащитникът , който постигна всичко с , сподели своето виждане
Коментари Харесай

Кроос разкри рецептата за успехите на Реал Мадрид в ШЛ

Полузащитникът, който реализира всичко с, показа своето виждане за аргументите за триумфите на отбора в Шампионската лига. Германецът към този момент има четири трофея с “белите ” в шампионата, като последният беше отпреди две седмици. Преди това подвигна ушатата купа в три следващи години - 2016, 2017 и 2018. И в трите случая тогава отпред на отбора беше Зинедин Зидан.

Пред “Кикер ” той изрази своето мнение за триумфите под управлението на французина: “Няколко са тайните. На първо място е това, че Зидан беше доста добър в това да управлява отбора и да държи всички футболисти щастливи. На второ място беше високата класа на самия състав. А на трето - на терена постоянно имахме тим. Бяхме освен 11 другари, само че и 11 играчи, които даваха всичко от себе си в името на триумфа. Освен това в някои мачове имахме и шанс. Няма по какъв начин да изиграеш 13 съвършени срещи в даден шампионат. Трябва да се научиш и да оцеляваш в избрани обстановки ”.

Кроос добави, че доста значимо при тези три следващи купи от ШЛ е било, че отборът е бил долу-горе еднакъв. “По-добре беше да развиваме тима, вместо да купуваме нови футболисти ”, счита той.

Бившият футболист на Байерн приказва и за отличното си взаимоотношение с Каземиро и Лука Модрич. “На първо място тук е класата. Отделно ние знаем чудесно качествата си и всеки добавя другия. Трима Тони Кроос нямаше да бъдат толкоз ефикасни ”, уверен е той.

Полузащитникът отговори и на въпрос какво е общото сред Зидан и Карло Анчелоти: “Зизу към този момент беше помощник на Анчелоти в Реал. И двамата са мощни в това да се схващат със самите футболисти. Държат се с нас като с равни, което би се харесало на всеки експерт. А и те имат ясна идеа по какъв начин би трябвало да се играе футбол ”.
 Спряганият за Милан Дзаниоло честити рождения ден на звездата на “росонерите ” Спряганият за Милан Дзаниоло честити рождения ден на звездата на “росонерите ” 10 юни | 17:13 14 0  Ливърпул към този момент е спечелил борбата за Нунес, чака се финалното Ливърпул към този момент е спечелил борбата за Нунес, чака се финалното "да " от Бенфика 10 юни | 16:56 1079 3  Гръцки защитник преподписа с Бохум Гръцки защитник преподписа с Бохум 10 юни | 16:35 273 0  Тен Хаг пратил мейл до играчите на Манчестър Юнайтед с най-важните си условия Тен Хаг пратил мейл до играчите на Манчестър Юнайтед с най-важните си условия 10 юни | 16:26 2418 1  Попитаха Гатузо дали е лъв, или котенце на посрещане във Валенсия Попитаха Гатузо дали е лъв, или котенце на посрещане във Валенсия 10 юни | 16:09 698 1  Агентът на Зидан разяснява слуховете за ПСЖ Агентът на Зидан разяснява слуховете за ПСЖ 10 юни | 16:02 1011 0 Виж всички Водещи Новини  Клубовете си разпределят 450 бона от тв правата за Купата, Левски взима най-вече Клубовете си разпределят 450 бона от тв правата за Купата, Левски взима най-вече 10 юни | 15:19 10117 38  Дани Ганчев споделил на татко си, че ЦСКА - София е аматьорски във всичко Дани Ганчев споделил на татко си, че ЦСКА - София е аматьорски във всичко 10 юни | 15:41 12239 33  Ливърпул към този момент е спечелил борбата за Нунес, чака се финалното Ливърпул към този момент е спечелил борбата за Нунес, чака се финалното "да " от Бенфика 10 юни | 16:56 1079 3  Бербатов изиска оставката на управлението на БФС и го упрекна за резултатите на националния тим Бербатов изиска оставката на управлението на БФС и го упрекна за резултатите на националния тим 10 юни | 15:48 4757 32  Отбор от Втора лига виси за лиценза си Отбор от Втора лига виси за лиценза си 10 юни | 14:00 14321 11 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР