Полузащитникът и капитан на Левски - Андриан Краев, говори преди

...
Полузащитникът и капитан на Левски - Андриан Краев, говори преди
Коментари Харесай

Андриан Краев: Черна гора не са повече от нас, можем да победим и в двата мача

Полузащитникът и капитан на Левски - Андриан Краев, приказва преди мачовете на националния тим против Иран и Черна Гора. Халфът показа, че идните конфликти ще играчите в тима да се стиковат.

Той добави, че родният ни отбор има всички шансове да победи Черна Гора в квалификацията за Евро 2024.

„ Обстановката е добра, още не сме упражнявали, само че всичко е окей. Горе-долу се познаваме сносно всички. Очакваме да играем добре, да се развиваме, да трупаме опит, да се обиграване и мисля, че можем да победим и в двата мача “, съобщи Краев.

„ Мисля, че са положителни мачове, да трупаме опит, да се стиковаме. Това е много значимо. Това ми оказва помощ и в Левски, тъй като се познаваме от дълго време там всички. В националния тим това ще ни бута напред - че сме млади, ще се сплотим и стиковаме “, сподели още полузащитникът.

„ Стадионът е неповторим. Надявам се да дойдат, колкото се може, повече хора и да им връщаме усмивките по лицата, да ги зарадваме с игра и резултати “, показа той във връзка с стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив, където „ лъвовете “ ще посрещнат Иран.

„ Черна Гора има класни футболисти. Не мисля, че са повече от нас обаче. Не мисля, че заслужавахме да загубим предния мач, имаме всички шансове да ги победим там “, сподели още Краев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР