Полузащитникът Георги Сърмов се присъедини към тренировките на Етър и

...
Полузащитникът Георги Сърмов се присъедини към тренировките на Етър и
Коментари Харесай

Сърмов започна с Етър

Полузащитникът Георги Сърмов се причисли към тренировките на Етър и може да стане най-новото попълнение в отбора на Станислав Генчев. Сърмов даже ще облече виолетовия екип в контролата на “болярите” против Спартак (Плевен) през днешния ден от 18:15 часа в Дряново.

Бившият национал е роден на 7 септември 1985 година и има богата футбола визитка, като е бил футболист на Нафтекс, Левски, Ботев (Пловдив), Берое, турския Касъмпаша, румънския Поли (Тимишоара) и молдовския Дачия, има и 12 мача за “трикольорите”.

За последно Сърмов бе в Дачия (Кишинев) дружно с Исмаил Иса, само че през лятото разтрогна контракта си с молдовците. Двамата бяха съществени играчи на отбора предишния сезон, като Георги изненадващо даже се трансформира в голмайстор на Дачия със 7 гола в 24 срещи.

На този стадий футболистът единствено тренира с Етър, като изчаква и оферта за чужбина. “Сърмов тренира с нас и ще взе участие в контролата, а до края на седмицата ще стане ясно дали подписва контракт с Етър. Всичко е въпрос на преговори”, разяснява старши треньорът Станислав Генчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР