Полузащитникът Чарли Савидж стана част от един от най-милите моменти

...
Полузащитникът Чарли Савидж стана част от един от най-милите моменти
Коментари Харесай

Как 1 минута игра се превърна в най-емоционалния момент в кръга на ЛЕ

Полузащитникът Чарли Савидж стана част от един от най-милите моменти в последния кръг от груповата фаза на Лига Европа. Причина за това бе дебютът му за в мача против Йънг Бойс в шампионата. 18-годишният уелсец влезе в игра в 89-ата минута и донесе голямо благополучие на татко си, който също е бил ученик на " алените дяволи ", само че по този начин и не записва даже минутка за първия отбор.
Бащата - Робърт Савидж, стартира работа в телевизия " BT Sport ", откакто приключи кариерата си. Той разяснява мача сред Юнайтед и швейцарците за своя канал и по този начин феновете можаха да чуят онлайн страстите на гордия баща. " Уау, какъв популярен ден за моя наследник! Не имах вяра, че ще кажа тези думи. Какъв ден за мен, майка му, бабите и дядовците, само че най-много за него самия - Чарли Савидж! ", произнесе коментаторът.
Още преди дуела, когато разбра, че синът му за първи път попада на аварийна пейка за британския гранд, савидж едвам сдържа сълзите си. " Сега ще се разплача, тъй като Чарли реализира толкоз доста в младия си живот. Никога не е бил най-хубавият в класа си, само че уменията му в работата, трудовата нравственос и желанието го доведоха до мястото, където е. Баща ми, който, за жалост, не е с нас, ще се гордее със своя внук. Дори и да не излезе на терена, без значение какво се случва до края на живота му, той беше на пейката на Манчестър Юнайтед ", сподели разчувстваният Робърт Савидж.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР