Полугола блондинка открадна шоуто в иначе постния финал на Шампионската

...
Полугола блондинка открадна шоуто в иначе постния финал на Шампионската
Коментари Харесай

Полугола блондинка открадна шоуто във финала на ШЛ

Полугола русокоска открадна шоуто в другояче постния край на Шампионската лига в Мадрид сред Ливърпул и Тотнъм (2:0). 22-годишната Кинси Волански се появи на терена след към четвърт час игра и прекъсна за малко дуела, до момента в който бъде арестувана от стюардите.
 Ливърпул е новият крал на футболна Европа (видео)
Тя беше облечена единствено в изрязан черен бански, а начело беше изписано името на канала в Ютуб на приятеля й руснак Виталий Здоровецки - Vitaly Uncensored. В него той качва провокативни видеа, а клиентите му са 10 милиона. В Инстаграм пък го следват 2 милиона. Самата Кинси имаше 300 000, а единствено няколко часа след изявата й те приближиха един милион.
View this post on Instagram
A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on

Самият Виталий е нахлувал на терена по време на финала на международното през 2014 година, поради което има възбрана да посещава спортни събития, само че беше на трибуните на “Уанда Метрополитано ” и качи видео в профила си.

В него той изпада в възторг от появяването на Кинси на терена и крещи “Това е моята другарка ”. Нарушителката престоя няколко часа в ареста и беше освободена, като осведоми за това посредством стори в Инстаграм към този момент повишената си войска от почитатели.
View this post on Instagram
A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР