Полуфиналният мач на Григор Димитров срещу Рафаел Надал започва след

...
Полуфиналният мач на Григор Димитров срещу Рафаел Надал започва след
Коментари Харесай

Походът на Григор Димитров към титлата в Акапулко, Ел Класико и Дербито на Италия пряко по MAX Sport през уикенда

Полуфиналният мач на Григор Димитров против Рафаел Надал стартира след 06:00 часа в събота заран по MAX Sport 1
Предстоящият уикенд по спортните канали на А1 ще е извънредно богат на спортни събития. Основните акценти ще са решителните дуели от тенис шампионата в Акапулко с присъединяване на Григор Димитров, както и две от най-големите футболни дербита в света – Реал Мадрид против Барселона и Ювентус против Интер.

Въпреки неувереното начало на сезона, Григор Димитров откри играта си на ATP 500 шампионата в Акапулко и записа три поредни победи над Дамир Джумхур, Адриан Манарино и Стан Вавринка. Това обезпечи на водещата ракета на България първия му полуфинал за годината, където го чака не какъв да е международният №2 Рафаел Надал. Двубоят е финален в програмата на Централния корт в мексиканския курорт и ще стартира след 06:00 часа в събота сутринта, като ще се предава директно по MAX Sport 1. Победителят от мача сред Димитров и Надал ще спори за трофея против Джон Иснър или Тайлър Фриц, които играят преди тях. Финалът ще се организира на 1 март сутринта от 05:00 ч. и още веднъж ще се предава онлайн по MAX Sport 1

Григор и Рафа до момента са играли цели 13 пъти, като испанецът има 12 триумфа, а единствената победа на българина е през 2016 година в четвъртфиналния дуел от шампионата в Пекин.

Освен страстите около Григор Димитров, програмата на спортните канали ще даде на футболните почитатели удоволствието да проследят две от най-големите дербита на Европа.



В неделната вечер от 22:00 часа на „ Сантяго Бернабеу “ един против различен излизат Реал Мадрид и Барселона. Съперничеството сред двата тима няма потребност от в детайли показване, а фактът, че отборите са разграничени от едвам 2 точки на върха на класирането в Ла Лига, единствено в допълнение подклажда враждата. Домакините от Мадрид не се намират в оптимална форма в последно време и ще желаят да се реваншират на почитателите си след загубата в сряда вечер в Шампионската лига с 1:2 от Ман Сити на личен терен. Барселона също не впечатли през седмицата по време на гостуването си на Наполи, само че най-малко измъкна добър турнирен резултат – 1:1. Ел Класико ще се излъчи в неделя от 22:00 часа директно по MAX Sport 4.

Малко преди първия сигнал на „ Сантяго Бернабеу “, от 21:45 часа по MAX Sport 3

ще бъде обещано началото на огромния мач в Серия А – Дербито на Италия сред Ювентус и Интер. Двата отбора са разграничени от 6 точки на върха на класирането, само че „ нерадзурите “ са с мач по-малко. Единствената неприятна вест е, че поради епидемията от ковид на Апенините борбата на „ Ювентус Стейдиъм “ ще се организира без почитатели по трибуните, което може и да отнеме част от страстта, само че сигурно не и от класата на мегадербито Ювентус – Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР