Полуфиналистите в последния Мастърс на ИТЛ за годината са ясни.

...
Полуфиналистите в последния Мастърс на ИТЛ за годината са ясни.
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналистите във финалния Мастърс на ИТЛ

Полуфиналистите в последния Мастърс на ИТЛ за годината са ясни. След груповата фаза напред в ITL Finals 2019 не престават любимците: Иван Златанов, Ивайло Боджаков, Любен Попов и Цветан Иванов. Битките за влизане в мача за купата ще се играят през днешния ден и на следващия ден в MG Tennis Club.

За Любен залогът е още по-голям. Ако завоюва против Цветан Иванов на полуфинала, ще си подсигури първото място в годишната класация на Интерактив тенис и ще стане първенец за 2019. Последната му загуба обаче е точно от Цецо, на Challenger-а на „ Дема “, тъй че интригата в срещата ще е огромна. Мачът ще се играе във вторник от 20 часа.

Иван Златанов ще се изправи против Ивайло Боджаков довечера от 21 часа, като към този момент залозите са в интерес на Иван.
 Първите няколко дни от ITL Finals 2019 предложиха отличен тенис и оспорвани мачове. За всички участници бяха подсигурени подаръчни комплекти от Абофарма, тениски и аксесоари от Бест Ракетс, а Девин дава минералната вода. Победителят в шампионата ще стане явен на 18 декември, а на 19 декември ще се организира церемонията по връчването на годишните награди на лигата. Всички играчи и другари на тениса са поканени от 19 часа в Патрон Шот бар, а началото на тържеството е в 20 часа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР