Полуфиналистът от тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън Кайл Едмънд достигна

...
Полуфиналистът от тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън Кайл Едмънд достигна
Коментари Харесай

Великобритания с нова първа ракета при мъжете

Полуфиналистът от тазгодишното издание на Аустрелиън Оупън Кайл Едмънд доближи рекордното в кариерата си 24-о място в международната класация. Това, в композиция със смъкването на носителя на три трофеи от Големия шлем Анди Мъри до №29 в света, направи 23-годишният тенисист първа ракета на Англия.

Григор остава №4 в света

През последните 12 години Анди Мъри бе водещият тенисист на Острова, само че здравословните проблеми, които не престават да го изтезават, доведоха до падението му в ранглистата. Бившият номер 1 продължава да се възвръща от травмата в бедрото, която не му разреши да вземе присъединяване на Откритото състезание на Австралия. От своя страна Едмънд пък продължава възхода си в мъжкия тенис.

"Колкото и да съм горделив с това достижение, бих бил още по-щастлив в случай че Анди бе здрав и бе там, където му е място – на върха. Пожелавам му бързо възобновяване и се надявам в идващите години двамата да продължим тази борба, само че по верния метод. Дотогава ще продължа да работя и да представям Англия по най-хубавия вероятен метод “, разяснява Едмънд. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР