Получилите бакшиши в Ню Йорк се приканват да плащат все

...
Получилите бакшиши в Ню Йорк се приканват да плащат все
Коментари Харесай

Работници в ресторанти в Ню Йорк, вечерящи, жадни за ново правило, което ще промени начина, по който клиентите дават бакшиши

Получилите бакшиши в Ню Йорк се приканват да заплащат от ден на ден и повече бакшиши – и в този момент споделят, че е време притежателите на локални заведения за хранене да заплащат техния дял.

Служителите в заведения за хранене и хората, които са излезли да се хранят на Restaurant Row в Манхатън, тази седмица значително поддържаха проект за възстановяване на съществуващата в Ню Йорк система за „ бакшиш “, която разрешава на заведенията за хранене да заплащат на сервитьорите по-малко от минималната заплата.

Това беше в внезапен контрастност със самите притежатели, които ненавиждат концепцията и преобладаващо се опълчват на вероятната смяна, съгласно скорошно изследване.

„ Просто притежателите се пробват да бъдат евтини “, сподели барманът Тифани Росарио пред The ​​Post и отхвърли терзанията, че смяната може да докара до съкращения.

„ Те просто не желаят да ни заплащат от личните си джобове “, сподели Росарио. „ Те няма да уволняват хора и в случай че го създадат, просто ще би трябвало да заплащат на личния състав, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР