Получихме подкрепа от Продължаваме Промяната, ГЕРБ и ДПС. Възраждане и

...
Получихме подкрепа от Продължаваме Промяната, ГЕРБ и ДПС. Възраждане и
Коментари Харесай

Окончателно: Митрофанова и посланикът на Беларус аут от първото заседание на парламента

" Получихме поддръжка от " Продължаваме Промяната ”, ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Възраждане ” и Българска социалистическа партия възразиха против това решение. От " Български напредък ” по-скоро демонстрираха мнение да се придържаме към общата европейска позиция ”, посочи някогашният правосъден министър, откакто излезе от срещата на партиите.

 

Новината за решението удостовери и Десислава Атанасова от ГЕРБ.

 

" Радваме се, че надви евроатлантическото болшинство при вземането на решението - че не следва да бъдат канени посланиците на Руската федерация и Република Беларус ", уточни Атанасова.

 

ФрогНюз напомня, че това провокира мощен отзив. Стана ясно, че с поканените на откриването лица, като остро са възразили само от Демократична България и Политическа партия. От “Възраждане ” и Българска социалистическа партия са се противопоставили на концепцията Митрофанова да не бъде поканена, а от ГЕРБ и Движение за права и свободи са си замълчали. Вчера някогашният културен министър на ГЕРБ, че Митрофанова би трябвало да бъде поканена, тъй като в противоположен случай това би било еднакво на оповестяване на война. По-късно Бойко Борисов даде конференция в партийната централа и за думите му като даже се закани партията му да бойкотира откриването и да не влезе в Народно събрание, в случай че Митрофанова е там. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР