Получих уникална възможност да се обучавам в Лос Анджелис, заедно

...
Получих уникална възможност да се обучавам в Лос Анджелис, заедно
Коментари Харесай

Бояна Авджиева: Получих възможност да се обучавам заедно с бъдещите звезди на Холивуд


Получих неповторима опция да се образовам в Лос Анджелис, дружно с бъдещите звезди на Холивуд. Това съобщи в предаването „ 120 минути “ младата актриса Бояна Авджиева и щерка на известния публицист и ефирен водещ Александър Авджиев.

„ Аз съм първият човек, който получава стипендия по подобен метод. Досега институтът не е провеждал толкоз огромен уъркшоп, като този, който се състоя това лято. Той беше проведен от Кристина Верославова “, изясни Бояна Авджиева. За да попадне във въпросния 5-седмичен уъркшоп (творческа работилница) тя е трябвало да приготви монолог на британски език, с който да кандидатства. Общо 200 артисти (не единствено от България) са се явили на кастинга. След това е направена селекция от 16 души, като единствено един получава стипендия и ще се образова в Лос Анджелис, Съединени американски щати.

„ Разбрах, че са ме избрали освен поради цялостното ми показване, само че и поради моя темперамент. А точно, че имам лично мнение по огромен кръг от въпроси и не се тормозя да го показвам “, показа още тя. В актьорската специалност човек показва позицията си по разнообразни въпроси най-много посредством наличието си на сцената. Именно това е било в основата на оценката, тъй като в границите на креативната работилница действително никой не е споделял какви са политическите му възгледи и не е изразявал мнения по някакви тематики.

„ Има пред себе си една огромна опция, която крие в себе си голям капацитет. Конкуренцията е голяма и занапред ще би трябвало да се потвърждавам ежечасно и даже ежеминутно. Аз обаче съм човек, който е привикнал доста да работи и съм мощно стимулирано от опцията, че ще имам капацитет за развиване “, сподели още тя. Очаква, че ще ѝ преподават световноизвестни преподаватели – лица, които са богове в актьорската специалност.

Скоро тя отпътува да следва в института по спектакъл и кино " Лий Страсбърг " в Лос Анджелис, където са учили артисти като Ал Пачино, Мерилин Монро, Джейн Фонда, Анджелина Джоли и доста други. Стипендията ѝ включва единствено таксата за образованието в института. Ето за какво тя би трябвало да събере 20 000 $, с цел да замине за Съединени американски щати. Ако желаете да подкрепите нейната фантазия, можете да го извършите на следната сметка:

IBAN: BG88STSA93000029220629

BIC: STSABGSF

Банка ДСК ЕАД

Бояна Александрова Авджиева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР