Получих информация, че представители на рода Манджиите, са предложили 5000

...
Получих информация, че представители на рода Манджиите, са предложили 5000
Коментари Харесай

Ще позволят ли институциите убиецът на Ферарио Спасов да избяга от страната?

„ Получих информация, че представители на рода Манджиите, са предложили 5000 лева на Тошо Руския, с цел да създаде документи на Начо, с които той да избяга от страната. Убиецът на Спасов се нуждае от интернационален паспорт, защото щял да избяга незаконно в Турция, изведен от наши трафиканти на бежанци, откъдето да си купи самолетен билет за страна отвън Европейски Съюз. Кольо Руския обаче отказал офертата, защото не желал да си има непотребни проблеми с полицейските служби отсега нататък. Това значи, че Начо и родата му ще търсят други фалшификатори на документи, с които джигитът да напусне страната “, твърди наскърбен другар от Горна Оряховица на Ферарио Спасов.

 

Припомняме, че още преди 2 седмици се понесе мълвата, че Начо Пантелеев, който бе подложен под домакински арест в Лясковец, е избягал от страната. Това се случи след мистериозното изгубване на 24-годишния джигит. Оказа се обаче, че той е бил прикрит от родата си при различен цигански клан в провинцията. Неофициално се твърди, че е приютен от рода на починалия цигански барон Кирил Рашков – Цар Киро в пловдивското село Ягодово.

 

Освен делото за ликвидиране на Ферарио Спасов против Начо Пантелеев се води и друго. Той е обвиняем за държане на опиати, открити в дома му в Лясковец на 7 декември, когато ченгетата намерили няколко грама марихуана у тях. Делото против Начо за владеене на дрога обаче не потегли в Районния съд в Горна Оряховица при започване на седмицата, тъй като юристът му Венцислав Фоти подал молба, че по същото време има дело в Окръжния съд във Велико Търново и не може да се яви.

 

След като Пантелеев бе пуснат на независимост единствено няколко часа след убийството на Ферарио Спасов, против него се надигна бурно публично неодобрение. С цялата си безочливост той даже написа в профила си във Facebook, че скоро ще оправи потрошения си от конфликта Мерцедес и още веднъж ще фучи с гневна скорост.

 

Както към този момент споменахме при започване на материала, Начо Пантелеев принадлежи към ромския клан Манджиите от Лясковец, наброяващ над 200 души. В Лясковец настояват, че родата му, както и самият той се занимават с трафик на проститутки към Англия и с произвеждане на подправен алкохол, както и че стоят отпред на тайфа изкусни джебчийки, от които в Лондон и други британски градове, са вдигнали ръце.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР