Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,

...
Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Получавам заплахи от много места, сигнали срещу Петков и Василев не съм подавал

Получих и сега получавам съществени закани от много места, само че не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на Министерство на вътрешните работи са с мен 24 часа. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът, напускащ парламентарната група на ПП-ДБ, Радостин Василев.

 

„ Срещу Асен Василев и Кирил Петков не съм подавал никакви сигнали, тъй като няма защо. Това, което направих, не го е правил нито един български политик досега и то е не камъче, а цялостен екскаватор в блатото ”, съобщи още Василев.

 

По мотив записа от съвещание на Националния съвет на Политическа партия националният представител за следващ път сподели, че той го е направил и не се срами от това.

 

„ Не съм принуждаван от никого нито да го пущам, нито да не го пущам. Заплашван съм поради дейностите си – първо, откакто разгласих конференцията си и след това – откакто пуснах записа ”, разясни Василев.

 

 

Записът предизвика заледяване на договарянията за кабинета с ротационен министър председател " Денков - Габриел ", а поради казаното в него Народното събрание през днешния ден изслушва шефовете на службите у нас.

 

Вчера прокуратурата разгласи, че проверява сигнал за практикуване на насила против Радостин Василев като в границите на следствието през днешния ден беше разпитан съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

 

Днес Радостин Василев още веднъж съобщи, че Румен Радев не стои зад решението му да разгласява записа, както и че се опасява за живота си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР