„Получих благодарствено съобщение от председателя на партия „Възраждане” за това,

...
„Получих благодарствено съобщение от председателя на партия „Възраждане” за това,
Коментари Харесай

“Възраждане“ благодарили на Рашков за търпението на полицаите по време на протеста пред НС

„ Получих благодарствено известие от ръководителя на партия „ Възраждане” за това, че полицейските чиновници са показали невиждано до момента самообладание по време на митинга пред Народно събрание ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в Народното събрание.

„ Полицейските чиновници демонстрираха самообладание и бяха без щитове и средства за персонална отбрана, каквито им се поставят по закон. Така те дадоха знак, че не са против протестиращите. Мисля си, че това е доста значима оригиналност. Такова отношение не забелязвахме преди година или две. Полицаите, работили в този ден, заслужават реверанс за техния стоицизъм”, сподели още той.

„ Отделихме много съществени сили от полицията, с цел да можем да осигурим естественото протичане на митинга. Приблизителният брой жители, които ние считаме, че са били на митинга, са сред 4 000 и 5 000. В региона имаше 1243 униформени”, уточни Рашков.

Констатирано е съществуването на нападателно настроени жители от протестиращите, означи вътрешният министър. „ Известно е, че те направиха сполучлив опит за продупчване на полицейския кордон. Имало е притиснати жители. Било им е оказано подпомагане и здравна помощ. Задържани са двама”, добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР