получи своеобразно предупреждение, че е бил едва на 60-70% от

...
получи своеобразно предупреждение, че е бил едва на 60-70% от
Коментари Харесай

Плашещо: Усик бил на 60-70% от възможностите си при боя над Джошуа

получи самобитно предизвестие, че е бил едвам на 60-70% от своя капацитет, когато го победи при конфликта им за международната купа през месец септември на " Тотнъм Хотспър Стейдиъм ".
Британецът обезверено желае да си върне коланите след втората загуба в кариерата си и се надява реванш против украинеца да бъде плануват за началото на идната година, като това бе прието от неговия промоутър Един Хърн. Мениджърът на Усик Сергей Лапин ообаче настоя, че Олександър има доста " трикове в ръкава ".
" Познавам Олександър от над 20 години. Бил съм и съм видял всичките му триумфи в бокса. Едно нещо, което го отличава от другите, е, че събира информация и се приспособява към съперника пред него доста, доста бързо. Понякога ми се коства, че е от друга планета - толкоз е добър.
Въпреки обстоятелството, че има голям опит и доста борби зад тила му, той непрекъснато се развива и става все по-добър след всеки ден и след всяка подготовка. Виждал съм и знам на какво е кадърен в действителност Усик, а версията му, което победи Джошуа, бе на 60-70% от капацитета му.

Така че, да, Усик в действителност може да бъде по-добър " - показа Сергей преди MyBettingSites. Той разяснява и Джошуа: " Ако би трябвало да сме почтени, в борбата против Усик видях най-хубавата версия на Джошуа от години. Той има темперамент, всички колани бяха заложени и влезе в багра, само че загуби. Не разбирам за какво множеството анализатори споделят, че неверната тактика на Джошуа е повода и обяснението за триумфа на Усик.
Тази победа не бе шанс, какъвто бе казусът на Анди Руис, това бе победа по всички критерии. Още след 12-ия рунд чух Антъни да споделя: " Хей, Алекс, знам по какъв начин да те победя, желая реванш ". Сега ще опита да върне купите си. Със сигурност чакаме страховит реванш " - показа още Лапин. Наскоро пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР