Получен е сигнал на 112 и веднага са мобилизирани и

...
Получен е сигнал на 112 и веднага са мобилизирани и
Коментари Харесай

Министър Радев току що се включи директно в ефир и обяви: Жертвите край Своге вече са...

" Получен е сигнал на 112 и незабавно са мобилизирани и изпратени на място пожарна и незабавна помощ. Произшествието е на 2 км от изхода на Своге в посока София. Удря се с 3 автомобила и се обръща в чиста част без дървета и пада. Имало е мантинела на всички места. В момента работят проверяващите органи. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев пред медии от мястото на произшествието.

Загиналите на място са 13. 33-ма са общо ранените. 21 са превозени в болница. В " Пирогов " са умряли двама, а в Своге още една жена. Общо починалите са 16 ", изясни той, предава Нова тв.

" Всички документи на компанията на рейса са изправни. Съмненията ни са, че рейсът не е минал още един механически обзор. Това разкрива съществени опасности. Имало е пороен дъжд. Експертизата ще покаже какво е довело до злополуката ", добави зам.-министърът на превоза Ангел Попов. По думите му рейсът е от 2001 г. 



Припомняме, че през днешния ден към 17 часа рейс с туристи се удари в три коли и се прекатурна край Своге. Мащабите на случая са огромни. Очаква се броят на починалите да се усили. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР