Получаващите многомилионни субсидии от нашите данъци БДЖ продължават да се

...
Получаващите многомилионни субсидии от нашите данъци БДЖ продължават да се
Коментари Харесай

БДЖ продаде билетите, пътниците се качиха и се оказа, че няма такъв влак

Получаващите многомилионни дотации от нашите налози БДЖ не престават да се грижат за положителното въодушевление на всички българи, които не се возят с тях.

Поредната смешка с марка " БДЖ " е от неделя.

На Централна гара е композиран трен от София за Копривщица. Билетите са продадени, композицията е композирана на коловоз, пасажерите се качват, даден е даже първоначален сигнал влакът да отпътува и... О, знамение, става известно, че подобен трен в новото разписание на новия жп транспортьор НЯМА.

Шокираните пасажери са свалени и пратени в чакалнята с обяснението, че въпросният трен с номер 30171 ще се движи единствено сезонно от март месец, само че не и в този момент.

" Пътниците, закупили билети в неделния ден за пътнически трен № 30171 от София за Копривщица, бяха пренасочени и обслужени от различен трен. Причината за създалата се обстановка е позволена техническа неточност по отношение на влизането в действие на новия График за придвижването на влаковете в същия ден ", обясниха от жп компанията пред OFFNews.

Хората с билети били качени на бърз трен № 3693 от София за Златица, който пък към този момент не бил бърз, тъй като спирал на спомагателни спирки, с цел да обслужи пасажерите съгласно разписанието на пътническия трен.

" Ръководството на „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД се извинява на своите клиенти за позволеното неразбирателство и подхваща дейности за осъществяване на огромна инспекция по случая и търсене на дисциплинарна отговорност от направилите съответния пропуск чиновници ", обявиха още от компанията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР