Получаваме три пъти повече от ЕС, отколкото вкарваме по принцип.

...
Получаваме три пъти повече от ЕС, отколкото вкарваме по принцип.
Коментари Харесай

Ивайло Калфин с подробности за парите от бюджета на ЕС - 29 млрд. евро за България

Получаваме три пъти повече от Европейски Съюз, в сравнение с вкарваме по принцип. Това съобщи в утринния блок на БТВ някогашният външен министър Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.

"При разпределението в този момент получаваме по-малко от препоръчаните средства. Не е значимо обаче, какъв брой пари получаваме, а в какво ще се влагат. В рамките на 4 години би трябвало да имаме друга стопанска система и стандарт на живот. Европейски Съюз дава с условия тези 29 милиарда евро ", разкри той по тематиката, че средствата за България в новия бюджет на Европейски Съюз са близо 29 милиарда евро.

Борисов от Брюксел: За хората, които ми желаят оставката - оставям им 29 милиарда евро

"Заемът от Европейски Съюз се взима, в случай че страната реши ", добави някогашният външен министър.

"Не би трябвало да се приказва, че всички ще получат пари, а че стопанската система ни ще се промени ", сподели още Калфин.

"България би трябвало да показа проект за проекта за възобновяване на Европейски Съюз при започване на другата година ", приключи Ивайло Калфин  Ивайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 година в София. През 1983 година приключва 9-та Френска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР