Получавам писма от ”Водоснабдяване и канализация”, които искат повече и

...
Получавам писма от ”Водоснабдяване и канализация”, които искат повече и
Коментари Харесай

Емил Димитров: Опитаха се да ми спретнат същото нещо, което се случи с Нено Димов

Получавам писма от ”Водоснабдяване и канализация”, които желаят повече и повече вода. Разпоредих инспекция. Ще има двама клиенти на прокуратурата и те към този момент са ми ясни.

Това разгласи пред Българска национална телевизия екологичният министър Емил Димитров - Ревизоро.

" Същото нещо, което се случи на Нено Димов, се пробваха да ми го създадат и на мен. Със същия язовир. Той е на Министерство на регионалното развитие. Водата условно се позволява от министъра. Когато тя липсва, той е отговорен. Водата би трябвало да се стопанисва деликатно. Започнах да получавам писма от " Водоснабдяване и канализация ", които желаят повече и повече вода. Оказа се, че причините в писмото не са истина. Само желанието им да употребяват вода е истина ", изясни министър Димитров.

По думите му по всяка възможност ще се окаже, че Перник е плащал едно количество вода на Министерство на регионалното развитие, а е употребил доста по-голямо количество.

Ревизоро заяви, че сигурно ще има двама нови клиенти на прокуратурата, чиито имена към този момент са му известни. Те обаче ще бъдат оповестени по-късно. По думите на еко министъра не става дума за настоящия и предходния градоначалник на Перник, нито пък за регионалните шефове на миньорския град.

" Предполагам, че кметовете и регионалните шефове не са знаели. Но контролните органи и шефът на ВиК няма по какъв начин да не са знаели ", отсече Ревизоро.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР