Полският тенисист Камил Майхжак разкри, че е дал положителен допинг

...
Полският тенисист Камил Майхжак разкри, че е дал положителен допинг
Коментари Харесай

Полски тенисист е дал положителен допинг тест

Полският тенисист Камил Майхжак разкри, че е дал позитивен допинг тест, добавяйки, че не е взел умишлено неразрешено вещество и че новината е " най-големият потрес " за него.

77-ият в международната класация Майхжак, който завоюва шампионата от сериите " Чалънджър " в Бусан (Република Корея) през октомври и доближи до полуфиналите на шампионат АТП 250 в Пуне (Индия) по-рано тази година, не разкри повече детайлности за неразрешеното вещество.

" Имам някои необикновено тъжни и сложни вести, които да споделя с всички. Дадох позитивен тест при антидопингови инспекции през октомври и ноември 2022 година ", написа полякът в Инстаграм.

" Първо, аз в никакъв случай, в никакъв случай, умишлено не съм приемал никакви неразрешени субстанции. В този миг нямам визия какво се е случило и това е най-големият потрес. Започнах най-трудната борба в живота си - битката да потвърдя невинността си и да се върна към спорта, който обичам ", добави Камил Майхжак, представен от " Ройтерс ".

Тази година полякът игра на шампионата по тенис от сериите АТП 250 Sofia Open в края на септември.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР