Полският президент Анджей Дуда неофициално се срещна в Ню Йорк

...
Полският президент Анджей Дуда неофициално се срещна в Ню Йорк
Коментари Харесай

Дуда и Тръмп обсъдиха увеличение на разходите за отбрана

Полският президент Анджей Дуда импровизирано се срещна в Ню Йорк с някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. Двамата са разискали полското предложение за увеличение на целесъобразните разноски за защита в НАТО, съобщи полската новинарска организация ПАП, цитирайки предизборния екип на Тръмп.

Тръмп и Дуда се срещнаха през вчерашния ден вечерта в „ Тръмп Тауър “ на пето авеню в Манхатан, Ню Йорк.

Тръмп се изправя още веднъж против Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на президентските избори в Съединени американски щати през ноември. Дуда е считан за съдружник на някогашната ръководеща партия в Полша - социално-консервативната " Право и правдивост ". Той доста пъти е хвалил Тръмп и политиките му. Въпреки това новото центристко държавно управление наподобява избира сегашния президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

„ Двамата президенти, които са огромни другари, разискаха предлагането на Дуда за нарастването на разноските за защита на страните от НАТО до 3% “, заяви екипът на Тръмп в обществената мрежа „ Екс “.

Предизборният екип на Тръмп добави, че някогашният американски президент „ помни с положително визитата си в Полша през 2017 година и похвали полския народ за непоколебимата му отбрана на суверенитета си и поетия ангажимент към сигурността на европейските граници. Президентът Тръмп е огромен обожател на Полша и полския народ. “

Тръмп също по този начин разгласява малко видеообръщение в обществената си платформа „ Трут соушъл “ (TRUTH Social), в което поздравява полския президент. На записа Тръмп похвалва предходното съдействие с Дуда, като разяснява положителната връзка с него и постигнатото единодушието по голям брой тематики. Той назова Дуда „ собствен другар “ и похвали „ отличната работа “, която прави в Полша.

Дуда е придружаван от двама свои сътрудници от президентството: Марчин Масталерек и Войчех Коларски.

„ Беше изключителна среща. Разговор, дълъг съвсем два часа и половина, се организира в страхотна атмосфера. Беше среща сред двама другари “, съобщи Коларски след диалозите.

През март Дуда предложи всички страни членки на НАТО да усилят разноските си за защита от 2% на 3% от брутния вътрешен артикул. Концепцията беше показана от Полша по време на срещата на Дуда с президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в в Белия дом, на която присъстваше и полският министър-председател Доналд Туск, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР