Полският премиер Матеуш Моравецки каза днес във Варшава, че Русия

...
Полският премиер Матеуш Моравецки каза днес във Варшава, че Русия
Коментари Харесай

Полският премиер : Путин превърна Русия от авторитарна в тоталитарна държава

Полският министър председател Матеуш Моравецки сподели през днешния ден във Варшава, че Русия се е трансформирала в " тоталитарна страна " и прикани за по-строги наказания против Москва след нашествието в Украйна, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3184
Западните наказания са „ невиждани, стигат доста надалеч, само че са незадоволителни “, сподели той на конференция, цитирайки като доказателство повторното отваряне през днешния ден на Московската фондова борса, възобновяването на търговията с съветски облигации и укрепването на рублата.

Руският президент Владимир Путин приготвя Русия за няколко сложни месеца и огромната съветска пропагандна машина ми подсказва, че Русия през днешния ден към този момент не е властническа, а тоталитарна страна, като Съветския съюз през 80-те години на предишния век, сподели още той. 

Живеем в решаващи времена. Ако Путин съкруши Украйна, в случай че той съкруши нас, нашата воля да се борим, да се борим стопански, той ще продължи напред, след година или две, към други цели. Ще продължи към Хелзинки, Вилнюс, Варшава, Букурещ, може би към Берлин. Нека Германия деликатно намерения върху това, добави Моравецки.

Полският министър председател сподели, че има намерение на Европейския съвет в Брюксел да заеме доста твърда позиция - както по тематиката за глобите, по този начин и за други дейности по отношение на Русия и по отношение на Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР