Полският гражданин Павел Михолович, издирван от сръбските съдебни власти, ще

...
Полският гражданин Павел Михолович, издирван от сръбските съдебни власти, ще
Коментари Харесай

България екстрадира поляк, издирван от сръбските власти за измама

Полският жител Павел Михолович, търсен от сръбските правосъдни управляващи, ще бъде екстрадиран от България. Това реши на днешното си съвещание Бургаският апелативен съд, осведоми БНР.

Предаването на полския жител се желае за осъществяване на наказателно гонене против него по обвиняване в осъществяването на две обособени действия, осъществени на територията на Сърбия и квалифицирани като машинация.

На 10.09.2019 година в два златарски магазина в град Зренянин и град. Темерин, Република Сърбия полякът предложил за продажба златоподобни плочки в сертифицирани вакуумни опаковки със сериен номер. Той заблудил чиновниците в магазините, че плочките в действителност са златни . Освен това полякът употребявал и подправена персонална карта.

В резултат на измамата от единия обект той получил парична сума в размер на 138 208 сръбски динара, а от другия 143 343 сръбски динара в брой.

Бургаският апелативен съд реши за вярно и законосъобразно решението на окръжните съдии да позволен екстрадицията и предаването на полския жител. Решението на Апелативен съд - Бургас е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР