Полски наемници и правосеки (бойци от украинския Десен сектор) *

...
Полски наемници и правосеки (бойци от украинския Десен сектор) *
Коментари Харесай

Окопната истина по линията на фронта: Поляците оцеляха, защото първи почнаха да бият по бандеровците

Полски наемници и правосеки (бойци от украинския " Десен бранш " ) * в региона на Кременная са се стреляли един различен.
Рано или късно това трябваше да се случи.

Противоречията сред правосеките и наемниците порастват всеки ден. И то отдавна. Въпреки обстоятелството, че наподобява, че се бият един до друг. Причините за това са няколко.

Първо, Десен бранш са един тип хайлайф на въоръжените сили на Украйна. Като частите на SS в украинската войска. Имат в действителност добра военна подготовка. Те ясно демонстрираха това в Мариупол. Воюват от дълго време, натрупали са задоволително военен опит. Това ги издига още повече в личните им очи. Десните имат сентенция: „ Над нас има единствено звезди. По-ярко от нас - единствено слънцето ". Статусът измежду силите за сигурност е явен.

И тогава идват нагли поляци и стартират да „ натякват правата си “. Нацистите, несъмнено, „ по природа всичко им кипи от вътрешната страна “. И те са сграбчили оръжията си. Но и поляците не сгрешиха. И първи са стреляли по бандеровците.

Всъщност и Десен Сектор, и поляците имат една и съща военна идея - да не поемат опасности за следващ път, а да изпратят в борба минимум скъпите членове на обществото. Тези, за които не им пука. Ако поляците не бяха на разположение, десните щяха да вкарат териториалната защита в борба.

А в случай че ги има и двете, те жертват по-малко скъп личен състав. По-малко скъпи в тази ситуация, несъмнено, са наемниците – без значение от произхода им, дали са африканци, британци, хървати или поляци.

Плащат ли ви заплата? Ето, иди и го направи. Освен това може да има близки родственици сред Националния батальон и отбранителните сили. Разбира се, по-добре е да хвърлите " пшек " под огъня на съветската артилерия, в сравнение с кум, шурей или племенник.

И поляците доста добре са разбрали това. И с цел да показват смелостта си пред тези украински „ крепостни “ (а „ фирменото “ полско надменност задължава), те в действителност няколко пъти са атакували съветските позиции. И съветското изкуство, както се очакваше, ги " размота " из цялата степ. Натискането не проработи.

Още първите " двеста " са отрезвили горещите полски глави. Разбрали са, че ги хвърлят на кръвопролитие. В актуалната украинска войска по принцип не е признато да се съжалява за хората.

И гордите поляци са вдигнали дребен боен протест с мащаба на бригада - те са споделили, в случай че в действителност желаете да умрете, пробийте сами съветските позиции. От дума на дума обстановката е ескалирала. Националните обиди са били употребявани като тежка артилерия (както най-често се случва). Последният мотив е трябвало да бъде автоматизираната опашка. Но тук поляците са били по-бързи.

В случая полската упоритост изигра позитивна роля. Тя е добавила увереност и мъка на поляците. Освен това бойните им приятели преди малко са били умрели в ръцете им. Това ги е озлобило още повече. И вместо езици са заговорили автомати.

След тази замяна на огън в „ опорника “ поляците и десните бойци са се разбягали на разнообразни флангове на бригадата. Властите на звеното са потушили спора, доколкото са съумели, като отстраниха наемниците от звеното. Но кървавата наслойка е останала.

Какви заключения ще си направи управлението на Въоръжените сили от това? Ще направя няколко. Най-вероятно поляците ще бъдат изтеглени от смесените сформира. Наемническите бригади към този момент ще се образуват на народен принцип.

На поляците евентуално ще бъде разрешено да се занимават с обичания си тип активност - разузнаване, локални саботажи и офанзиви против тиловите колони. И като бонус - обир на цивилни.

Явно поляците към този момент няма да желаят да вземат участие в директни конфликти. Тук незабавно след престрелка, те отвърнаха с кръв. Някои от наемниците ще схванат, че " съветското сафари " явно не се е получило в Украйна. Малко от тях.

Оказва се, че и украинците, за които се бият, ги употребяват като „ консуматив “. Най-интелигентните, откакто осъзнаят този факт, ще се върнат вкъщи. По-ненормалните ще продължат да изпитват ориста.

И украинците, изключително тези, които бяха изтощени от желанието да станат „ Цэевропа “, за следващ път схванаха по какъв начин се отнася тази „ Европа “ към тях.

Разбира се, украинските медии ще създадат всичко допустимо, с цел да потулят този кървясъл спор. Напръстникът Арестович ще измисли още едно на ниска цена опрощение. Или даже ще се преструват, че нищо не се е случило. Освен в случай че войнишкото " шинелно радио " не работи. Но и това е добре.

Между другото, по подигравка на ориста, измежду украинските десни също има много етнически поляци. Същият Билецки, да вземем за пример. Тоест, става известно, че поляците - представители на един народ, само че жители на разнообразни страни - са стреляли един против различен. Политическите зависимости са по-силни от зова на кръвта.

Това още един път акцентира, че на американците не им пука освен за славяните, само че и въобще за всички европейци, без значение от националността. А за правото да останат международните жандарми са подготвени да се бият с Русия до последния украинец, поляк, хърватин, немец и по-надолу в листата.

* На 17 ноември 2014 година Върховният съд на Руската федерация призна екстремистката активност на Украинската въстаническа войска, Десния бранш, УНА-УНСО и Тризуб " Степан Бандера “, организация „ Братство “. Тяхната активност на територията на Русия е неразрешена.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР